3 websites om gratis films te kijken!

Vandaag is het tijd voor een overzicht van de beste drie websites waar je gratis online films kunt kijken.  Je hebt er vast wel ‘eens’  of vaker zien in per week.

En dat snap ik:  films kijken is gewoon leuk.  En vooral online.  Dat snappen de meeste providers wel, en deze bieden dan ook allerlei manieren om online films te kijken,  voorbeelden daarvan zijn Netflix en Pathe-Thuis.nl

Website #1:  Gratisfilms-kijken.blogspot.com

Op deze website kan je een heleboel films kijken. ik heb laatste wat films gekeken op deze website en was er zeer te spreken over. Het is een website dat wordt bijgehouden door Nina, en die plaatst er enkele keren per week een setje nieuwe films zodat je altijd zoet blijft met kijken.  Er staan er nu meer dan 257 op en counting,  dus tot zover hebben we nog een hoop kijkplezier komende maanden/jaren.

Website #2:  Netflix.com

Netflix is niet gratis, maar wel heel erg goedkoop. Je kan er films kijken, series zowel in nederland als in het buitenland kun je series kijken. Populaire series als Prisonbreak,   Liars ,  Sex and the City, Californication e.d.  kun je hier gewoon terugvinden en bekijken waar, wanneer en hoevaak je maar wilt.  Kan gewoon met je SmartTV,  playstation,  pc,  iphone,  laptop,  ipad enzovoorts bekeken worden!

Website #3: Pathe-Thuis.nl

Website #3 pathe-thuis.nl is ook een van mijn favorieten, maar niet zo geweldig als GratisFilms-kijken.blogspot.com en Netflix.com.  Pathe-Thuis is een product van Pathe Bioscopen.  Het idee is om films die net uit de bioscoop zijn tegen een aanzienlijk lagere prijs beschikbaar te stellen op hun website.  Je betaalt dan zo’n 2.50 gemiddeld per film, maar je kunt als ik het me goed herinner ook kiezen voor een abonnement als je wat vaker wilt kijken per maand op Pathe-Thuis.  Er zitten een hoop goede films tussen, maar die kun je elders ook gewoon gratis online kijken.  Dus het is maar wat je wilt.

Waar kijk ik nu mijn films?

Momenteel bekijk ik mijn films gewoon op de website van Nina,  omdat er vaak updates zijn en de films die er gepubliceerd worden ook meestal van dit jaar zijn, net uit de bioscoop of zelfs nog draaiende in de biosccop.  Dat vind ik wel tof.  En daarom heb ik er ook voor gekozen om haar site te volgen op dit moment. Dit betekent niet dat de andere websites slecht zijn, helemaal niet. Maar dit is nu even mijn persoonlijke voorkeur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>